20 August 2013

ALLAHUAKBAR!!ALLAHUAKBAR!!ALLAHUAKBAR!!

    
Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan Syria...tetapi sedarkah kita bahawa ini ada episod terakhir permainan Dajjal sebelum beliau membuka Fasa berikutnya...Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin....sebaliknya MEKKAH dan MADINAH....dan Tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)dan sekutunya... Syiah (Iran)......bermula dengan;

-TURKI Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ketangan Puak Sekular Ekstreme,walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan,Hakikatnya beliau hanyalah Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

-PALESTIN yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

-IRAQ satu2nya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh dan diranapkan,USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

- AFGHANISTAN negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).- LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring"...Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT"...dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

-SYRIA adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

-MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr Morsi dari Ikhwanul Muslimin,kemudian dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon dengan segera.

LIHATLAH...DIPETA,,,SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK......Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH diberi kepercayaan memerintah Rom.......

SIAPA LELAKI HABSYAH INI.? Semua sedia Maklum...ROM dizaman moden sekarang sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya.....dan satu-satunya lelaki Habsyah(kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini mereka iaitu BARRACK OBAMA.....

Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani:

DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN.SUBHANALLAH...KITA SEMAKIN HAMPIR......!!!.

1 comments:

Anonymous said...

Jangan Terima Berita Tentang Mesir Secara Melulu

Bagi majoriti rakyat Mesir terutama yang tinggal di Cairo, simbol RABIA adalah simbol kumpulan pemberontak dan pengganas yang mengganggu kehidupan, perniagaan dan keamanan mereka.

Mereka (Rakyat Mesir) tidak suka campur tangan dari luar terutama dari Turki.

Usahlah percaya pada media antarabangsa terutama Al-Jazeera kerana masa Perhimpunan BERSIH dulu pun mereka melaporkan perkara yang negatif terhadap Polis dan Kerajaan Malaysia.

Mereka lebih suka mendengar dari mulut pembangkang.

Simbol 4 jari pada simbol RABIA itu dicetuskan oleh Erdogan dan ia adalah signifikan kepada perhimpunan BERSIH 4.0 yang akan datang, warna pun kuning.

Kerana target mereka selepas ini adalah Malaysia !

Seorang pemimpin utama pembangkang juga dilihat semakin kerap mengunjungi Erdogan.

Sebelum ini pun dia pernah lari berlindung di kedutaan Turki kerana takut ditangkap.

Nama Erdogan selalu dijaja di setiap ceramahnya.

Pemberontakan pengikut Morsi semakin membuak-buak selepas Erdogan menyatakan sokongan terhadap Morsi dengan seruan untuk mereka berjihad dari setiap penjuru dunia.

Himpunan Blackout ternyata GAGAL, tapi pemimpin utama pembangkang ini bukan jenis yang cepat mengalah, bayangkan apa jadi jika BERSIH 4.0 nanti Erdogan melakukan seruan yang sama ?

Kesimpulannya, jangan terima sesuatu berita dengan bulat-bulat tanpa melihat dari kedua-dua belah pihak.

Post a Comment